T2 CAMPUS IN GENK

14000M² TE GENK
VORIGE      VOLGENDE

 

Stad Genk, VDAB en Syntra hebben de koppen bij elkaar gestoken om de keuze voor een technologische studierichting te stimuleren. Deze gloednieuwe T2-Campus, die in september 2018 verwacht wordt, moet hét technologisch opleidingscentrum in Limburg worden. De constructie van dit uitgebreid project wordt gebouwd op de voormalige mijnsite in Waterschei, dat ondertussen bekend staat als Thor Park.

 

De T2-Campus bevat alles wat je van een school mag verwachten, en meer. De gelijkvloers zal voorzien worden van 15 techlabs die zijn uitgerust met de laatste nieuwe technologieën. Op de verdiepingen zijn 80 traditionele klaslokalen terug te vinden. Om de dakwerken van dit mooi project uit te voeren, doen projectleiders CVBA T2 en THV Houben-Strabag beroep op de expertise van Zolderse Dakprojecten.

 

De gehele T2-Campus bevat een dakoppervlakte van 14 000 m², waarvan 8 000m² bitumineus plat dak en 6 000m² Resitrix-EPDM. De constructie van een plat dak met bitumen zorgt ervoor dat je dak perfect waterdicht en bestand is tegen hoge temperaturen gedurende een lange periode. ZDP is gespecialiseerd in het plaatsen van bitumineuze daken, waardoor de plaatsing vlot en professioneel verloopt.

 

Resitrix is een kwalitatief hoogstaande EPDM-afdichtingsproduct van producent Carlisle Construction Material en is ideaal voor platte daken. Het flexibele EPDM zorgt voor een snelle plaatsing die een perfecte bescherming biedt tegen water, hoge en lage temperaturen, ozon en uv-straling. Het gebruik van dit kwalitatief materiaal garandeert een lange levensduur van maar liefst 50 jaar! Meer informatie over Resistrix-EPDM vind je bij ZDP.

 

Wil je meer informatie over deze manier van dakwerken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
TYPE DAK
OPDRACHTGEVER
OVERHEID
TYPE WERK
NIEUWBOUW