DISTRIBUTIECENTRUM VOOR CARGLASS

42 000M² TE BILZEN
VORIGE      VOLGENDE

 

Vandaag de dag loopt de distributie van Carglass in Europa via 7 hoofddistributiecentra, waarvan er vier in België zijn gevestigd. Om alle distributieactiviteiten te centraliseren bouwt Carglass één Europees distributiecentrum in Bilzen.

 

Montea is verantwoordelijk voor het totaalproject, terwijl Verelst instaat voor de bouw van het project. Verelst nam contact op met Zolderse Dakprojecten om de dakwerken van het enorme complex uit te voeren. Met zijn 42 000 m² is dit het grootste distributiecentrum van Carglass ter wereld. Een project waar wij graag onze schouders onderzetten.

 

Om de opdracht nog wat uitdagender te maken moeten de dakwerken afgerond zijn in 10 weken. Wat neer komt op het plaatsen van 4200 m² dak per week. Bij ZDP lieten we ons niet afschrikken en namen we deze uitdaging met beide handen aan.

 

Het dak is voornamelijk bedekt met een TPO dakbedekking. Dit materiaal wordt geproduceerd op basis van thermoplastische polyofyne verstevigd met een sterke polyesterinlage, wat het een sterk en duurzaam product maakt, dat ook voordeliger is van prijs.

 

Wil je meer informatie over deze manier van dakwerken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
TYPE DAK
OPDRACHTGEVER
BEDRIJVEN
TYPE WERK
NIEUWBOUW