Achter de schermen bij Zolderse Dakprojecten

Sterk werk, Kenneth, Edwin en Tomm! 💪

ZDP-Social-post-kenneth-edwin-tomm

Maak kennis met het toegewijde team van Kenneth Vranken. Hoewel ze nog jong zijn, beschikken ze elk over de nodige ervaring om bij elk particulier dakproject de hoogste normen te halen. Hun vakmanschap en toewijding zijn onmiskenbaar.

Projectleider platte daken: Patrick Hechtermans

ZDP-Social-Post-Patrick-Hechtermans

Als projectleider voor platte daken is Patrick een doorwinterde professional met een uitgebreide kennis van zaken. Platte daken hebben geen geheimen meer voor hem, maar wat Patrick echt onderscheidt, is zijn sympathiek karakter en zijn pragmatische aanpak.

1ste Jaarvergadering 2024

ZDP-Social-Visual-Jaarvergadering-2024

In 2024 zet ZDP zich opnieuw in voor een veilige werkomgeving, met speciale aandacht voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van alle ZDP'ers. We streven ernaar om onze eigen prestatienormen verder te verhogen en de kwaliteit van ons werk te optimaliseren, met een nog grotere focus op klantgerichtheid.

Katrien Kempeneers - Afdelingshoofd platte daken

ZDP-Social-Post-Katrien-Kempeneers-FIX

Katrien vervult binnen ZDP sinds enkele maanden de rol van afdelingshoofd. Ze is een enthousiaste, no-nonsense dame met een enorme expertise in de wereld van dakwerken. Merci Katrien Kempeneers voor de passie die je dagelijks in je werk legt. Het werkt aanstekelijk!

Vries- en sneeuwweer verstoren onze dakwerken

ZDP-Social-Post-Vriesweer-17jan-2024-V1

Vanwege het huidige weer kunnen we helaas niet veilig het dak op en al helemaal niet de gewenste kwaliteit leveren. Ondanks deze uitdagingen proberen we onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen, mogelijk eerst met voorlopige maatregelen om eventuele lekkages te stoppen. Als je vragen hebt over je project staan we bij ZDP altijd klaar om je verder te helpen.

Arbeidersploeg onder leiding van Ibrahim Yetis

ZDP-Social-Post-Arbeidersploeg-14-dec-2023-fix

Deze geweldige ploeg zijn momenteel de laatste hand aan het leggen op het dak van Nitto Belgium NV in Genk. 🛠 Van links naar rechts: Ibrahim Önder - Ibrahim Yetis - Sandu Ancuta. Samen vormen ze met Ali Gursoy een krachtig team dat elke uitdaging aankan!

Zo vader, zo zoon: Jo en Kiran Kenis

ZDP-Social-Post-Jo-Kiran-Kenis

Jo en Kiran Kenis vormen samen een dynamisch duo binnen de onderhouds- en hersteldienst van ZDP. Jo, een ervaren dakwerker, deelt zijn uitgebreide kennis met zijn collega én zoon, Kiran.

Projectleider: Lasse Willems

ZDP-Social-Post-Lasse-Willems

Tijd voor wat jong geweld! Lasse is onze jongste projectleider en een ZDP’ER in hart en nieren. Bedankt Lasse voor je voortdurende inzet en de hoogwaardige kwaliteit die je in je werk legt!

Onderaannemersdag 2023: Veiligheid en kwaliteit

ZDP-Post-Onderaannemersdag

Vandaag hebben we een 70-tal van onze onderaannemers uitgenodigd om samen rond deze belangrijke thema’s te werken. Bedankt Atrium Opleidingen en jullie lesgevers voor de professionele en waardevolle inzichten.

Werfleider Dimitri Marinus

ZDP-Social-Post-Dimitri_Marinus

Dimitri's reis bij ZDP begon met een zes-maandentraject dat hem klaarstoomde voor zijn huidige rol als werfleider.

Al 10 jaar Trotse ZDP'ers

ZDP-Social-Post-Arbeidersploeg

Bedank Atila, Mihai, Nicusor & Tibor voor jullie voortdurende inzet en de kwaliteit die jullie afleveren! 👏👷‍♂️🔨

ZDPHome: Teamwork makes the dream work

ZDP-Social-Post-Arbeidersploeg-fix

Of het nu gaat om een plat dak, een hellend dak of een groendak, met dit ervaren team kun je op je beide oren slapen. Bedankt Arnold, Mo en Johnny voor jullie vakwerk! 👏👷‍♂️💪

Anne-Laure Kamps, Franstalig projectleider

ZDP-Social-Post-Anne-Laure-Kamps

Sinds februari 2023 versterkt Anne-Laure Kamps het ZDP team. Met haar achtergrond als architecte en afkomstig uit de Brusselse rand, leidt ze als projectleider onze projecten in het Franstalige gebied en Brussel. Haar enthousiasme is aanstekelijk, en haar doorzettingsvermogen en humor maken haar een geweldige collega om mee samen te werken.

Bouwverlof 2023

ZDP-Social-Post-Bouwverlof-2023

Het is tijd voor ons jaarlijks bouwverlof! Van 17 juli tot en met 4 augustus leggen we ons gereedschap even neer. Op maandag 7 augustus kan je ons weer op de daken vinden. Tot dan!

Sigrid Ruymen, Afdelingshoofd SHEQ

ZDP-Social-Post-Sigrid-Ruymen

Als het veilig moet zijn, dan moet je bij Sigrid Ruymen zijn! Bedankt voor je positieve energie en de impact die je hebt op ons veiligheidsbeleid!

Jaarvergadering met SHEQC op het menu

ZDP-Social-Post-Jaarvergadering

Bij ZDP geloven we sterk in transparantie en het informeren van ons team. Daarom voorzien we jaarlijks een vergadering waarin we onze uitdagingen en doelstellingen meegeven aan al onze medewerkers. Samen maken we het verschil!

Werfleider Adrianus Blom

ZDP-Social-Post-Adrianus-Blom

Wat hebben wij geluk om Arie in ons team te hebben! Hij is een absolute krak in alles wat met particuliere dakwerken te maken heeft. Door zijn toewijding en inzet is hij voor ZDP van onschatbare waarde!

Work hard, play hard.

ZDP-Social-Post-Karting-juni-2023

Bij Zolderse Dakprojecten staat het welzijn van onze collega’s centraal en sport is daarin een belangrijke factor. Proficiat Gregory Wienen en Tom Desair voor het behalen van zilver in de VKW karting cup. 🏁🏎️🥈 #karting #workhardplayhard #gezondheidophetwerk #teamzdp

Spread love, not hate! 🏳️‍🌈

ZDP-LBGTQ-Visual-17-5-2023

Een toxische (werk)omgeving, dat wensen we niemand toe. Het is daarom onze bedrijfsfilosofie dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, zonder vooroordelen en geweld. Iedereen verdient liefde, respect en gelijkheid, ongeacht hun genderidentiteit of seksuele voorkeur.

Vacature Werfleider

Ben jij de M/V/X/ voor deze dynamische -maar bij momenten ook veeleisende- rol waarin contacten met klanten en leveranciers belangrijk zijn?

Vacature Werkvoorbereider

Ben je gebeten door alles wat met bouw te maken heeft? Dan is deze vacature voor jou. Je bent de drijfveer ten bureau achter de lopende projecten en véél meer.

Welzijn op het werk bij ZDP

ZDP-SOCIAL-POST-BURNOUT

Steeds meer mensen op de Belgische arbeidsmarkt hebben te kampen met een burn-out. Bij ZDP erkennen we dit probleem en willen we graag onze verantwoordelijkheid nemen. Het doel? Onze werknemers zo goed mogelijk in hun vel laten voelen.

Technisch commercieel Wim Craeghs

ZDP-Wim-Craeghs-Social-Post-FIX

Met plezier gaan werken, daar streven we bij ZDP elke dag naar. Onze eigenste Wim Craeghs heeft recent de switch gemaakt van Projectleider naar Technisch Commercieel.

Stefan Van Asten

ZDP-Stefan-van-asten-visual-social

Sales manager van Vlaanderen en door zijn jarenlange ervaring onmisbaar binnen ZDP. Met z’n wilskracht en vastberadenheid krijgt hij alles gedaan; ‘gaat niet’ bestaat niet in zijn woordenboek. 💪

ZDPHome: Dakwerken voor bij jouw thuis

Ken je ZDPHome al? Dat is onze particuliere tak waarbij jij als klant profiteert van onze jarenlange ervaring met innovatieve professionele dakprojecten. Heb je interesse in onze diensten? Dan komen we graag ter plaatse voor een uitgebreide analyse. Vervolgens krijg jij een gedetailleerde offerte in je mailbox. Helder en transparant!

De groei en ontwikkeling van ons #teamzdp.

ZDP-Opleidingen-Visual2

Of het nu gaat om de nieuwste daktechnieken, veiligheidsvoorschriften of de gezondheid en sportieve ambities van onze werknemers. We bieden uitgebreide trainingsprogramma’s en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling aan.

Internationale vrouwendag!

ZDP-Vrouwendag-Visual-Social-Post

Dikke merci voor de bergen werk die jullie elke dag voor ZDP verzetten. Jullie maken de mannenwereld van de dakwerken een stuk beter en aangenamer! 👩💪 Chantale Put, Lindsy Menten, Pascale Beeken, Wendy Polders, Sigrid Ruymen, Anne-Laure Kamps

Dikke merci aan alle werknemers op complimentendag!

Hoe herken je onze collega’s? Een échte ZDP’er is 𝗭orgzaam, werkt 𝗗oelgericht en maakt 𝗣lezier. Ook als hij of zij 𝗘xtra inspanningen moet leveren. ZDP’ers zijn nu eenmaal 𝗥esponsabel en 𝗦chakelen snel. Meer weten over onze kernwaarden?

IKO FIETSCLINIC

1634910773515

Op 23 september werden we door Danny Pauwels uitgenodigd om deel te nemen aan de #IKO Fiets Clinic 🥳 Kristoff Wienen, Tom Desair & Nick Leemans waren van de partij en ja hoor, ook deze editie was geslaagd 🚴🏼‍♂️🚴🏼🚴🏼‍♂️ Dank voor de uitnodiging IKO Waterproofing and Insulation EU, we kijken uit naar de 2022-editie🙏🏽

Diner in De Spork

1634298005235

Een etentje bij De Spork? That’s never a bad idea🥳😋 Gisteren organiseerden we met het team een diner, het ideale moment om hen te bedanken voor de geleverde inzet & flexibiliteit maar ook om het groepsgevoel een boost te geven.🤜🏼🤛🏼 Joran & Glenn? Die worden in Lissabon goed verzorgd door een leverancier, volgende week volgen wat sfeerbeelden🌇📸

Paintball Battle

1633510785220

Stap voor stap werken we verder aan de #verbinding tussen onze mensen, iets wat het voorbije 1,5 jaar niet altijd gemakkelijk was. Maar de aanhouder wint..💪🏽 Onder het motto ‘#Work hard, #play hard’ gingen onze mensen van de dienst Uitvoering mekaar te lijf in een #Paintball battle 🥳🔫 Uiteraard krijg je van zo’n activiteit honger, een frietkraam zorgde nadien voor gelukkige gezichten..👀🍟 *Plezier : ✅ *Verbinding : ✅ *Ludieke wraakacties : ✅✅✅😬 #WeAreZDP

Fitness op woensdag!

fitness-zdp

De samenwerking met Yoboo , waarbij we zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid van onze medewerkers willen verbeteren, bevat naast infosessies ook fysieke activiteit🏋️‍♀️. Wekelijks nemen we op woensdag deel aan een groepstraining onder leiding van Joël Roosen en Dylan Hermans. 💪🏽 Uitkijken voor die rechtse hoek van Raymond Haaken 🥊👀 #ZDP

Een eenvoudige 'dankjewel'

helden

Aan onze helden op het dak: #Bedankt om altijd het beste van jezelf te geven❤️‍🔥👷‍♂️ #WeAreZDP

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*
NL
NL FR
Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om je surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Wil je hier meer over weten? Lees dan hier onze cookiepolicy.