Vacature: (Assistent) Projectleider/Werfleider Regio Oost en West-Vlaanderen

Zolderse Dakprojecten nv is een familiale onderneming (www.zdp.be) met nieuwe kantoren en magazijn in Lummen en Aalst. Wij zijn al meer dan 30 jaar een deskundige totaalpartner in daken: nieuwe daken, renovatie van platte en hellende daken, grote werven of kleine garages, woonwijken of openbare werken, …

 

Dankzij de inzet en expertise van onze gedreven medewerkers beschikken wij over een indrukwekkende lijst van realisaties en tevreden klanten. ZDP hanteert een familiale KMO-mentaliteit waarin er een sterke gedreven en dynamische mentaliteit heerst. Binnen de organisatie heerst er een zeer duidelijke missie, een open communicatie en familiale cultuur.

 

Er wordt tevens verwacht van éénieder dat er actief wordt meegedacht aan de verdere professionalisering en (proces)optimalisering binnen ZDP. Initiatief-name en creativiteit wordt bijgevolg hoog in het vaandel gedragen, en dit binnen alle lagen van de organisatie. Elke medewerker moet (op termijn) in staat zijn om ownership te nemen over zijn/haar projecten en taken.

  • Je komt terecht in een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel afwisseling en autonomie
  • Je krijgt de kans om een rol in ons groeiproces op te nemen en op termijn een hub op te starten regio Oost en West Vlaanderen
  • Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf met de nodige stabiliteit en groeipotentieel (automatisatie en digitalisering)

Functie: 

Dak- en gevelprojecten sturen en leiden van A tot Z teneinde de uitvoering van de projecten in goede banen te leiden. Op basis van het technisch voorbereide dossier begeleid je jouw projecten tot de geplande oplevering.

 

  • Je staat in voor het coördineren, controleren en opvolgen van meerdere projecten, projectplanning, plannen en veiligheid
  • Controleren en opvolgen van de rendementen, budgetten en kosten
  • Coördineren, controleren en opvolgen van de leveranciers en bijhorende facturen
  • Opmaken van de maandelijkse vorderingsstaten en financiële administratie
  • Coördineren, controleren en opvolgen van de oplevering
  • ...

Profiel:

Je behaalde minimaal een bachelordiploma in een bouwkundige richting. Ervaring als calculator/werfleider in de algemene aanneming is een voordeel. Kennis van of ervaring met hellende en platte daken is een pluspunt. Tevens ben je analytisch en cijfermatig zeer sterk. Je bent stressbestendig en weet ook onder druk kwaliteitsvol werk af te leveren.

Aanbod:

Je komt terecht in een familiale KMO waar verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid sterk gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een gedreven en betrokken team van medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel dragen. ZDP ligt in Limburg en Oost-Vlaanderen vlakbij de autostrade en is dus gemakkelijk bereikbaar. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met je ervaring.

 

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Zolderse Dakprojecten nv, Dellestraat 30b, 3560 Lummen, bel 011 45 03 80 of mail naar jobs@zdp.be.

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be