Vacature: Werfleider hellende daken (Regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant)

Zolderse Dakprojecten nv is een familiale onderneming (www.zdp.be) met nieuwe kantoren en magazijn in Lummen en Aalst. Wij zijn al meer dan 30 jaar een deskundige totaalpartner in daken: nieuwe daken, renovatie van platte en hellende daken, grote werven of kleine garages, woonwijken of openbare werken, ...

Functie:

Voor dak- en gevelprojecten de uitvoering van de projecten coördineren op verschillende werven. Op basis van het technisch voorbereide dossier begeleid je jouw projecten tot de geplande oplevering.

  • Je staat in voor het coördineren, controleren en opvolgen van meerdere projecten, projectplanning, plannen en veiligheid
  • Controleren en opvolgen van de rendementen
  • Coördineren, controleren en opvolgen van de leveringen
  • Opmaken van de maandelijkse vorderingsstaten
  • Coördineren, controleren en opvolgen van de oplevering
  • ...

Profiel:

Je behaalde minimaal een bachelordiploma in een bouwkundige richting. Ervaring als calculator/werfleider in de algemene aanneming is een voordeel. Kennis van of ervaring met hellende daken is een pluspunt. Tevens ben je analytisch en cijfermatig zeer sterk. Je bent stressbestendig en weet ook onder druk kwaliteitsvol werk af te leveren.

Aanbod:

Je komt terecht in een familiale KMO waar verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid sterk gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een gedreven en betrokken team van medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel dragen. ZDP ligt in Limburg en Oost-Vlaanderen vlakbij de autostrade en is dus gemakkelijk bereikbaar. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met firmawagen in overeenstemming met je ervaring.

ZDP:

Dankzij de inzet en expertise van onze gedreven medewerkers beschikken wij over een indrukwekkende lijst van realisaties en tevreden klanten. ZDP hanteert een familiale KMO-mentaliteit waarin er een sterke gedreven en dynamische mentaliteit heerst. Binnen de organisatie heerst er een zeer duidelijke missie, een open communicatie en familiale cultuur.

Er wordt tevens verwacht van éénieder dat er actief wordt meegedacht aan de verdere professionalisering en (proces)optimalisering binnen ZDP. Initiatief-name en creativiteit wordt bijgevolg hoog in het vaandel gedragen, en dit binnen alle lagen van de organisatie. Elke medewerker moet (op termijn) in staat zijn om ownership te nemen over zijn/haar projecten en taken.

  • Je komt terecht in een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel afwisseling en autonomie
  • Je krijgt de kans om een rol in ons groeiproces op te nemen
  • Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf met de nodige stabiliteit en groeipotentieel (automatisatie en digitalisering)

Interesse?

Vul dan onderaan de pagina het contactformulier in! Of stuur ons een mailtje met je motivatie en cv naar jobs@zdp.be


 

Voornaam *
Naam *
E-mail *
Telefoonnr. *
Curriculum vitae *
Motivatie
 
* Is een verplicht veld

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be