RENOVATIE DAK IN OPDRACHT VAN STAD BRUSSEL

240M² TE BRUSSEL
VORIGE      VOLGENDE

Zolderse Dakprojecten stond in voor de renovatie van 240 m² hellend dak in opdracht van Stad Brussel. De huidige zinken dakstructuur werd vervangen door een zinkstructuur met staande naad.

 

Om na de renovatie te voldoen aan de laatste isolatienormen werd er gekozen voor 100 mm dikke Efisarking (polyurethaan) isolatieplaten van Soprema. Deze platen zijn langs de vier zijden voorzien van een tand- en groefsysteem, wat zorgt voor een verbeterde luchtdichtheid.

 

Daarnaast worden deze isolatieplaten gekenmerkt door een sterke mechanische weerstand waardoor een rechtstreekse plaatsing op de dakdraagconstructie mogelijk is. Dankzij deze techniek kan de plaatsingstijd opmerkelijk gereduceerd worden zonder een verlies aan kwaliteit.

 

Qua duurzaamheid kan Stad Brussel ook op twee oren slapen want de Efisarking isolatieplaten behouden hun thermische en mechanische kwaliteiten doorheen de tijd dankzij de meerlaagse, maar niet verblindende afwerking. Zo geniet Stad Brussel ook van een zeer duurzame isolerende oplossing.

 

Wil u niet zoals Stad Brussel het onderhoud van uw daken overlaten aan professionals?
Contacteer ons dan vrijblijvend voor een voorstel.

 

TYPE DAK
OPDRACHTGEVER
OVERHEID
TYPE WERK
RENOVATIE