NL    FR

Zolderse Dakprojecten: een ijzersterke reputatie dankzij vakkennis en kwaliteit

Zolderse Dakprojecten is een gedreven team van dakspecialisten en vakmannen. Onze ijzersterke dakreputatie? Die hebben we te danken aan jarenlange kwaliteitsprojecten en een indrukwekkende lijst van realisaties.

Uw keuze voor service en kwaliteit
Zolderse Dakprojecten trekt altijd de kaart van persoonlijke service en kwaliteit. Onze dakspecialisten gebruiken de beste materialen en technieken, en leveren uiterst nauwkeurig werk. Bovendien garandeert ZDP een duidelijke planning en een feilloze opvolging. Hebt u toch een probleem? Dan mag u bij ZDP rekenen op een kordate aanpak en een optimale service: tijdens én na uw dakproject.

Uitgebreid aanbod voor nieuwbouw en renovatie
ZDP heeft voor elk dakproject de gepaste oplossing. Kiest u voor een plat dak of een hellend dak ? Een nieuw dak of een renovatie? ZDP gebruikt voor elk daktype kwalitatief hoogstaande materialen en beheerst de nieuwste plaatsingtechnieken tot in de puntjes. Ook voor isolatie , groendaken en de installatie van zonnepanelen staat het ZDP-dakteam voor u klaar.

Grote én kleine dakprojecten
Particulier, bedrijf of openbare instelling? Zolderse Dakprojecten bouwt, herstelt of renoveert daken voor elke doelgroep. Van 10 tot meer dan 10.000 m²! Grasduin in onze realisaties.

Gedreven team van dakspecialisten
Zolderse Dakprojecten selecteert zijn teamleden nauwkeurig. Gedrevenheid en expertise zijn onze sleutelwoorden. Op basis van uw specifieke dakproject stellen wij een vakkundig team samen dat uw dakklus binnen de afgesproken termijn klaart.

Vakkundige dakanalyse voor het beste voorstel
De eerste stap in uw dakproject is een uitgebreide dakanalyse. Een ZDP-dakspecialist komt ter plaatse en bespreekt uw wensen en mogelijkheden. Daarna krijgt u een transparante offerte met een uitgewerkt voorstel tegen de scherpste prijs. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan bent u zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Kies voor Zolderse Dakprojecten: dé totaalpartner voor uw dak!
Vraag uw vrijblijvende offerte »

Werken bij Zolderse Dakprojecten?

Ontdek dan onze openstaande vacatures »

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be