Projectleider Dakwerken

Zolderse Dakprojecten nv is een familiale onderneming (www.zdp.be) met nieuwe kantoren en magazijn in Lummen. Wij zijn al meer dan 30 jaar een deskundige totaalpartner in daken: nieuwe daken, renovatie van platte en hellende daken, grote werven of kleine garages, woonwijken of openbare werken, … Dankzij de inzet en expertise van onze gedreven medewerkers beschikken wij over een indrukwekkende lijst van realisaties en tevreden klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

Functie:

Als projectleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van meerdere projecten. Je verantwoordelijkheden gaan van het bestellen van materialen en de opmaak van vorderingsstaten over de controle van het werk op de werven en het bijwonen van de werfvergaderingen. Tevens zorg je voor een correcte administratieve en budgettaire opvolging van uw projecten.

Profiel:

Je behaalde minimum een bachelor diploma in een bouwkundige  richting. Ervaring als werfleider of projectleider in dakwerken is een troef. Je blinkt uit in plannen en organiseren en bent een vlotte communicator. Je kan zelfstandig werken en bent klantgericht.

Aanbod:

Je komt terecht in een familiale KMO waar verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid sterk gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een gedreven en betrokken team van medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel dragen. ZDP ligt vlakbij de autostrade en is dus gemakkelijk bereikbaar. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met je ervaring.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Zolderse Dakprojecten nv, Dellestraat 30b, 3560 Lummen, bel 011 45 03 80 of mail naar jobs@zdp.be  

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be