Projectleider Algemene Bouw

Zolderse Dakprojecten nv is een familiale onderneming (www.zdp.be) met nieuwe kantoren en magazijn in Lummen. Wij zijn al meer dan 30 jaar een deskundige totaalpartner in daken: nieuwe daken, renovatie van platte en hellende daken, grote werven of kleine garages, woonwijken of openbare werken, … Dankzij de inzet en expertise van onze gedreven medewerkers beschikken wij over een indrukwekkende lijst van realisaties en tevreden klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

Functie:

Als projectleider neem je de projectcoördinatie van voornamelijk sociale woningbouw ter harte. Een belangrijke taak ligt hierbij in het coördineren, aansturen en controleren van de onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de verschillende onderaannemers correct worden ingepland en volgt ter plaatse de werken op. Je stelt vorderingstaten op, woont de werfvergaderingen bij en garandeert een correcte administratieve en budgettaire opvolging van uw projecten.

Profiel:

Je behaalde een Bachelor of Master diploma in een bouwkundige richting en hebt enkele jaren relevante ervaring. Daarnaast is een achtergrond in de sociale woningbouw een bijkomend troef. Je bent sterk in planning en organiseren en kan op een efficiënte manier omgaan met onverwachte problemen. Tenslotte ben je communicatief sterk, klantgericht en kan je zelfstandig werken.

Aanbod:

Je komt terecht in een familiale KMO waar verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid sterk gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een dynamisch en jong team van medewerkers de collegialiteit hoog in het vaandel dragen. ZDP ligt vlakbij de autostrade en is dus gemakkelijk bereikbaar. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met je ervaring. Voor de functie van projectleider algemene bouw is een zelfstandig statuut mogelijk.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Zolderse Dakprojecten nv, Dellestraat 30b, 3560 Lummen, bel 011 45 03 80 of mail naar jobs@zdp.be  

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be