Zolderse Dakprojecten maakt Limburgse gebouwen energieperformanter

VORIGE      VOLGENDE

ESCOLIMBURG2020 wil het bestaande gemeentelijke en provinciale gebouwenpatrimonium in Limburg versneld energieperformanter maken. Als beheerder van de gebouwen had Infrax de opdracht gekregen om de schoolgebouwen tegen een lage kostprijs de toekomst in te helpen. 60% van alle dakwerken binnen het project werd verzorgd door Zolderse Dakprojecten.

We tekenden onder andere voor de school in Diepenbeek en voor de volledige campus in Lommel. De daken werden gerenoveerd, bijgeïsoleerd, en er werden ook bijkomende werken uitgevoerd, zoals bv. het plaatsen van een luifel. Boven een binnentuin werd een volledig nieuw dak geplaatst, zodat die nu afgedicht is bovenaan.

In het kader van de optimale samenwerking met Infrax kwam er ook een uitbreiding van het project naar de sporthal in Hoeselt en het cultureel centrum in Bilzen. In totaal hebben we ondertussen al 11.500 m² dak onder handen genomen voor ESCOLIMBURG2020. Sommige daken werden tot op de dakvloer afgebroken om er een volledig nieuw dakpakket op te plaatsen, andere waren in een betere toestand en kregen enkel een extra isolatiepakket en een overlaging. Een mooie samenwerking met perspectief voor de toekomst!

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be