Calculator

Zolderse Dakprojecten nv is een familiale onderneming (www.zdp.be) met nieuwe kantoren en magazijn in Lummen. Wij zijn al meer dan 30 jaar een deskundige totaalpartner in daken: nieuwe daken, renovatie van platte en hellende daken, grote werven of kleine garages, woonwijken of openbare werken, … Dankzij de inzet en expertise van onze gedreven medewerkers beschikken wij over een indrukwekkende lijst van realisaties en tevreden klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):   

Functie: 

Als calculator bestudeer je offerteaanvragen of aanbestedingsdossiers en maak je een correcte inschatting van de vereiste middelen en materialen. Je maakt een kostprijsberekening en adviseert inzake uitvoeringsmethodes. Je levert de gevraagde documenten en voert zo nodig technische besprekingen. Ten slotte zorg je voor een correct overdracht van de gegunde projecten aan het uitvoeringsteam. 

Profiel:

Je behaalde minimaal een bachelordiploma in een bouwkundige richting. Ervaring als calculator in de algemene aanneming is een voordeel. Kennis van of ervaring met hellende en platte daken is een pluspunt. Je hebt uitstekende kennis van het Nederlands en goede kennis van het Frans. Tevens ben je analytisch en cijfermatig zeer sterk. Je bent stressbestendig en weet ook onder druk kwaliteitsvol werk af te leveren. 

Aanbod: 

Je komt terecht in een familiale KMO waar verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid sterk gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een gedreven en betrokken team van medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel dragen. ZDP ligt vlakbij de autostrade en is dus gemakkelijk bereikbaar. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met je ervaring. 

Interesse?

 Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Zolderse Dakprojecten nv, Dellestraat 30b, 3560 Lummen, bel 011 45 03 80 of mail naar jobs@zdp.be 

CONTACTEER ZDP

Dellestraat 30b
3560 Lummen
TEL //+32 (0)11 45 03 80
FAX //+32 (0)11 45 03 89
MAIL //info@zdp.be